De netwerk security scan geeft ICT afdelingen inzicht in de belangrijkste technische aandachtspunten op het gebied van beveiliging. Met diverse middelen onderzoeken onze specialisten een groot deel van uw netwerk. Vanuit het kantoorperspectief onderzoeken we wat binnen het Local Area Network (LAN) de gevaarlijkste kwetsbaarheden zijn. Deze kwetsbaarheden worden door onze specialisten overzichtelijk voor u in kaart gebracht.

De netwerk security scan doet een check op de volgende onderdelen van uw ICT omgeving:

 • Poort scan
  Wij controleren of er eventueel netwerk poorten open staan. Zo kunnen we eventueel verdachte activiteiten detecteren.
 • Patch management
  Dit een omgeving van management systemen dat zorgt voor het verwerven, testen en installeren van meerdere patches op een computersysteem. Zijn uw patches correct geplaatst en geschikt voor uw systemen?
 • Hardening
  Harding wordt ingezet om het aanvalsvlak te verkleinen. Het woord refereert daarmee naar manieren die worden gebruikt om uw computersysteem te beschermen.
 • SSL controle
  SSL is een encryptie-protocol die communicatie op het internet beveiligt. Een SSL beveiligt en versleutelt gegevens tussen de wegserver en de bezoeker, waardoor het volgen van de communicatie moeilijk wordt gemaakt.
 • Wachtwoord en back-up beleid
 • Data encryptie

Meer informatie over de Netwerk Security Scan?

Als u meer wilt weten over onze Netwerk Security Scan, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 088 627 0100 of u kunt een mail sturen naar info@glasswall.nl.

Contact opnemen