Op 1 januari 2016 is de nieuwe wet Meldplicht Datalekken ingevoerd. Met deze wet wil de overheid bedrijven aansporen hun ICT beveiliging op orde te krijgen en te houden. Het gaat dan om persoonsgegevens van personeel, klanten en/of leveranciers. Uw ICT beveiliging verbeteren is daarom noodzakelijk.

ICT beveiliging verbeteren

Uw ICT beveiliging verbeteren kan door middel van de Datalek Security Check van Glasswall. Aan de hand van de ISO27001-norm lopen we uw huidige security maatregelen en omgeving na. Door de juiste maatregelen correct te implementeren kunt u veel datalekken namelijk eenvoudig voorkomen.

De Datalek Security Check

Binnen de Datalek Security Check vallen verschillende punten die door de Glasswall consultants worden geanalyseerd. Onder andere het data- en wachtwoord beleid en de inrichting van de werkplekomgeving komen aan bod, maar ook de eventuele toepassing van encryptie, beveiliging data transport en Wifi connectiviteit.

Na de onze analyse ontvangt u van ons een helder rapport over de huidige status van uw ICT beveiliging en geven wij uiteraard advies en tips over hoe u de beveiliging kunt aanscherpen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de Datalek Security Check? Neem dan contact met ons op via info@glasswall.nl of bel 088 627 0100. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen