ICT security is meer dan alleen systemen en processen. Mensen vormen een belangrijke schakel in uw ICT beveiliging. Daarom biedt Glasswall verschillende presentaties op maat om de security awareness binnen bedrijven en hun werknemers te vergroten. Incidenten binnen de informatiebeveiliging worden namelijk mede veroorzaakt door de onwetendheid van werknemers.

Security awareness

Glasswall zorgt voor borging van de betrokkenheid en bewustzijn van de werknemers door het uitvoeren van security awareness presentaties. Tijdens onze presentaties behandelen we de dagelijkse risico’s binnen een bedrijf op het gebied van ICT security. Wij schetsen onder andere verschillende scenario’s van wat foutieve handelingen kunnen veroorzaken binnen uw bedrijf. Met behulp van de presentatie leren wij werknemers welke rol zij hebben als het gaat om informatiebeveiliging. Werknemers worden bewust gemaakt van de risico’s op het gebied van ICT security en leren deze risico’s en gevaren herkennen.

Een paar onderwerpen die aan bod kunnen komen, zijn:

  • Hoe veilig is gratis Wifi?
  • Wat kan er gebeuren bij aanvallen van buitenaf?
  • Veilig internetten
  • E-mail: wat niet te doen
  • Hoe veilig is een USB stick?
  • Hoe belangrijk is een goed wachtwoord?

Meer informatie over onze presentaties?

Wilt u meer weten over onze presentaties of zou u graag een andere invulling zien voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. In overleg worden de presentaties aangepast aan de wensen en behoeften van de klant.

Contact opnemen