Glasswall beschikt over up-to-date kennis over de nieuwste technologische ontwikkelingen en potentiële dreigingen. Onze specialisten doen continu onderzoek naar nieuwe methoden en technieken die organisaties helpen een veiligere ICT omgeving te creëren. Elke Glasswall medewerker mag daarnaast 10% van de beschikbare werktijd steken in eigen projecten.

We hebben een aantal security tools  ontwikkeld die organisaties op een simpele manier houvast en inzicht kunnen geven op bepaalde ICT security vlakken. Deze tools stellen we gratis ter beschikking.

Onderzoeksgebieden Glasswall

Telecommunicatie
Telecommunicatie is een aantrekkelijke route om informatie aan uw organisatie te onttrekken zonder dat iemand het door heeft. Glasswall kijkt naar de mogelijkheden om de communicatie binnen uw bedrijf te beschermen door middel van onder andere versleuteling van data.

Wij richten ons onder andere op:

  • Veilige mobiele communicatie
  • Mobiele telefoon tracking
  • Bluetooth scanning
  • Ethernet beveiliging

Cryptografie
Op aanvraag doet Glasswall ook onderzoek naar de bruikbaarheid van de verschillende cryptografische methodieken.

Hacking
Exploits op websites zijn dagelijks terug te vinden in het nieuws. Glasswall heeft al enkele Zero-day exploits ontdekt.

Operating Systems (OS) en Applicaties (Apps)
Geharde OS-omgevingen en beter gebruik van toegang tot systemen (en zo nodig applicaties), verminderen de kans op inbraak en misbruik van informatie door onbevoegden. Glasswall onderzoekt de toepasbaarheid hiervan binnen uw bedrijf.

Ons onderzoek richt zich onder andere op:

  • SELinux
  • Safe Single Sign-on
  • Android / Android apps

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een ICT oplossing die kan voorzien in uw behoeften en wensen? Dan bent u bij Glasswall aan het juiste adres. Op uw verzoek onderzoeken wij specifieke ICT security onderwerpen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact opnemen