Missie

Glasswall is een jong bedrijf dat in Oosterhout is gevestigd en zich richt op ICT beveiliging. Wij leveren onze klanten diensten met als doel inzicht te krijgen in de maatregelen van het betreffende bedrijf op het gebied van informatiebeveiliging. Onze specialisten en consultants geven u advies over de informatiebeveiliging.

Door middel van onze security scans willen wij de informatiebeveiliging van de klant naar een passend niveau brengen. Uiteraard creëren wij ook een strategie voor de klant om dit niveau te behouden en te blijven verbeteren. Om deze doelstellingen te bereiken, heeft Glasswall informatiebeveiliging producten met een Open Source karakter.

Wij voorzien onze klanten in hun behoefte om inzicht te krijgen in de risico’s en beperkingen op het gebied van informatiebeveiliging. Glasswall biedt dit inzicht op basis van heldere rapportages met duidelijke toelichting.

Visie

Glasswall is een organisatie die haar klanten onafhankelijk advies geeft op het gebied van informatiebeveiliging. Onafhankelijk van software leveranciers adviseren wij de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij positioneren ons in de markt als ICT security partner die met bedrijven meedenkt over het verbeteren van de ICT beveiliging.

Wij bieden excellente beveiligingsmaatregelen welke aansluiten bij de behoefte en wensen van onze klanten. Wij ondersteunen hen en bieden passende maatregelen, omdat klanten veelal onzeker zijn over de vraag of de ICT omgeving van hun bedrijf veilig is.

Wij bieden:

  • Een onafhankelijke, transparante organisatie
  • Open Source focus
  • Continue verbetering
  • Verbeteren en op niveau houden van informatiebeveiliging

Contact opnemen