Glasswall –  Specialist in ICT beveiliging

Glasswall is een jonge, dynamische en onafhankelijke specialist in ICT beveiliging. Wij geloven in transparante en kostenbesparende oplossingen en adviezen voor uw bedrijf. Wij bieden u een glasheldere rapportage over uw ICT omgeving met daarbij duidelijke toelichting van onze bevindingen. Vanuit onze filosofie dat overdracht van kennis een belangrijk goed is, werken wij waar mogelijk met oplossingen die een Open Source karakter hebben.

Wat heeft Glasswall te bieden?

Wij voorzien onze klanten in hun behoefte en wens om meer inzicht en overzicht te krijgen in de risico’s en beperkingen van hun ICT beveiliging. Door een degelijk samengesteld portfolio van security scans en presentaties kunnen wij de informatiebeveiliging naar een passend niveau brengen en een strategie uitstippen om dit niveau te behouden.

Contact opnemen

Wilt u een glasheldere rapportage van de beveiliging van uw ICT omgeving, website, software of app en wilt u een Glasswall specialist in ICT beveiliging inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 088 627 0100 of u kunt een mail sturen naar info@glasswall.nl.

Contact opnemen