Webinar how to secure Odoo

JvdS
6 februari 2019

Admin

 Samen met Veracode organiseert Glasswall binnenkort een Webinar over hoe je Odoo implementaties veiliger krijgt. 

Odoo (voorheen OpenERP) is een Open Source ERP-softwarepakket waar actief aan wordt geprogrammeerd en dat ondersteund wordt door Odoo S.A. Odoo heeft met vele andere opensourceprojecten gemeen dat programmeerwerk op maat, ondersteuning en andere diensten ook aangeboden worden door een actieve, wereldwijde gemeenschap en een partnernetwerk. 

We hebben een gestandaardiseerd proces ontworpen om de kwetsbaar-heden van Odoo implementaties in kaart te brengen, uiteraard brengen we een advies uit waarmee deze kwetsbaarheden ook concreet kunnen worden verholpen.

Veracode levert nog een extra laag van security doordat zij in staat zijn om de daadwerkelijk bij de implementatie gebruikte Odoo code te analyseren.

Op dinsdag 12 februari om 13:30h zal Nabil Bousselham, Principal Application Security Consultant bij Veracode, de resultaten presenteren van een analyse van een Python library, met behulp van Veracode Static Analysis.

Het webinar is te bekijken op https://bit.ly/2WJdcvh

Als u meer informatie wilt over het beveiligen van uw Odoo omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch op 088 - 627 0100 of per mail via info@glasswall.nl.


Lees meer artikelen van Glasswall