Glasswall werkt thuis

10 maart 2020

Admin


Oosterhout, 10 maart 2020.

De Coronavirus-pandemie is een bron van grote zorg voor mensen en organisaties over de hele wereld.

Bij Glasswall staat de gezondheid en veiligheid van onze stakeholders - onze werknemers en hun families, klanten en partners - voorop. Zoals de meeste bedrijven blijven we de situatie nauwlettend volgen en nemen we de nodige maatregelen om het welzijn van onze medewerkers te garanderen en tegelijkertijd uitstekende service te blijven leveren.

Met ingang van dinsdag 10 maart hebben we de Glasswall-medewerkers gevraagd om voorlopig thuis te werken. Daarnaast hebben we werknemers gevraagd om alle zakenreizen tot nader order op te schorten. Wij zijn van mening dat deze beslissing in het belang is van onze werknemers, klanten en overige stakeholders.

Ons doel is om transparant te zijn over onze plannen. We willen je dan ook verzekeren dat we goed voorbereid zijn op mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Wij kunnen voor het grootste deel gelukkig doorgaan met het leveren van onze services, op het hoge serviceniveau dat je van ons gewend bent.

We kunnen onze bestaande klanten blijven ondersteunen, nog steeds nieuwe klanten verwelkomen, en tegelijk kunnen we blijven innoveren, ongeacht waar onze werknemers zich fysiek bevinden.

Ondanks een gebrek aan rechtstreekse persoonlijke communicatie kun je met ons blijven communiceren via mail en uiteraard telefonisch. Tevens hebben we een video-conferencing omgeving ingericht waardoor we toch face-to-face kunnen overleggen over lopende en nieuwe projecten.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, dat kan telefonisch op 088 - 627 01 00, of per mail op info@glasswall.nl.


Lees meer artikelen van Glasswall